User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

TAI CHI

Tai Chi s-ar traduce prin Arta Martiala cea mai Inalta. In prezent este considerat unul din cele mai efeciente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume.

Tai Chi ar insemna “forma suprema de terapie pentru relaxare si echilibrare energetica” -un exercitiu pentru pastrarea sanatatii, linistei si imbunatatirea temperamentului.

Putem sa ne mentinem si creste vitalitatea, sanatatea si flexibilitatea corporala exersand miscari lente, circulare si armonioase ale disciplinei Tai Chi-Qi Gong. Cunoscuta in trecut ca arta martiala interna adica bazata pe cultivarea energiei si dezvoltarea interiorului, in prezent Tai Chi a ajuns o arta de pastrare a sanatatii.

Efectuarea seriilor de miscari specifice ne ajuta sa reluam legatura cu corpul nostru, sa preluam energie, sa ne imbunatatim postura, respiratia si alte sisteme interne.

 La sfarsitul orelor de exersare participantii sunt relaxati, incarcati cu Qi (energie) si emotii pozitive :
-exerseaza tai chi in mijlocul naturii;
-cum sa ne mentinem vitalitatea exersand tai chi chuan;
-Chi Kung- exercitii chinezesti pentru sanatate si emotii positive;
-practica tai chi chuan la inceput de drum;
-exersarea corpului, linistirea respiratiei si a mintii, activarea energiei;

QI GONG

Qi Gong este un sistem care inglobeaza antrenamentul fizic, filozofia, prevenirea si ingrijirea sanatatii. Qi Gong este o disciplina care, prin practica ne permite sa controlam forta vitala care curge prin corpul nostru.

Oameni de orice varsta pot invata sa practice Qi Gong si astfel sa-si dezvolte si sa-si mentina energia interna si sanatatea.

TaiChi

Curs intensiv TaiChi
Miercuri de la 20:00 
la sala SPORTURILOR OLIMPIA,  Ploiesti ; tel .0722321824