Sunday, January 21, 2018
Text Size

Foc

ELEMENTUL  FOC

 

Ceea ce este intunecat este responsabil de ceea ce  este luminos si asa se dezvolta stralucirea celui de-al doilea. Un lucru luminos care da lumina in afara lui, trebuie sa aiba in interior ceva care persista; altfel va sfarsi prin a se epuiza. Tot ceea ce daruieste lumina este dependent de lumina, pentru a continua  sa straluceasca.”

                                                                                                  I Ching

 

   Sunteti luminosi, iubitori, si cu acest cadou al energiei Focului atrageti alti oameni in viata dumneavoastra, « precum atrage lumina unei lampi fluturii ». Placerea este de a fi cu alti oameni , va dati silinta sa construiti relatii si sa le pastrati. Pentru ca aveti un har al intuitiei, adesea stiti despre prieteni cea ce gandesc si ceea ce simt. Despartirea de ei pentru o perioada de timp, va poate provoca durere emotionala intensa. Din toata inima credeti ca fuziunea a doua suflete intr-unul este cel mai inalt stadiu al experientei vietii.

    Focul cauta o persoana pe care s-o iubeasca adanc, intensiv si cu ea sa devina « unul ». Acest lucru  este in acelasi timp si taria si slabiciunea Focului,  pentru ca este posibil ca  pasiunea sa il consume. Gandurile si sentimentele , cu acel om pe care-l iubeste, pot sa se amestece atat de puternic, incat nu se mai cunosc granitele, nu se mai poate spune unde se sfarseste unul si incepe celalalt. Cand flacara Focului scapa controlul, aceasta fuziune poate duce la autosacrificare. Daca Focul arde prea mult si prea aprins se ajunge la declin. Flacara incepe sa palpaie, sa devina din ce in ce mai slaba si, intr-un sfarsit, ramane numai scrum.