Sunday, May 31, 2020

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

TERAPIA CU VENTUZE

Principiul terapiei cu ventuze e simplu: aducerea bolii din profunzime la suprafaţă, de unde poate fi mai uşor eliminata de organism. Printre avantajele acestui tratament se enumeră fortifierea sistemului nervos şi imunitar, îmbunătăţirea si reglarea microcirculaţiei, ameliorarea tensiunii acumulate în muşchi, detoxifierea corpului, tonusul vaselor, echilibrul energetic al sistemelor si al organelor.   
Rezultatul este ca se produce o miscare a singelui in zona respectiva, se elibereaza toxine, se face stimularea punctelor de acupunctura alese conform afectiunii, cresterea circulatiei singelui si a limfei, relaxarea muschilor „blocati”, reducerea inflamatiei si mobilizarea agentilor proprii de vindecare ai organismului in zona respectiva. Rezistenta zonei si a intregului corp uman creste, la fel ca si imunitatea. Din acest motiv, ventuza aplicata la momentul potrivit poate fi mai eficienta decit tratamentul cu antibiotice, si chiar poate inlocui tratamentul obisnuit.

Sa ne gindim doar ca in timpul tratamentului cu antibiotice corpul uman este atacat incontinuu de substante otravitoare, astfel pierzind din imunitate. In final, desi antibioticele au efect de insanatosire, ele reduc activitatea imuna a corpului. Dimpotriva, ventuza activeaza sistemul imunitar. 

Se spune că în vidul din interiorul ventuzelor, se acumulează şi se descompune tot ce este rău în sange. Se produce un aflux al sangelui în zonele bolnave, grăbind resorbţia toxinelor, vindecarea şi dispariţia simptomelor bolii. 

Ce ne spun semnele de sub ventuze? 
- semne violet-închise: alimentare sanguină insuficientă şi circulaţie redusă a sangelui, staze sanguine
- semne violete cu pete: răceala se răspîndeşte şi stază sanguină 
- Semne mici împrăştiate de culoare violetă de intensităţi diferite: stagnare circulatorie 
- semn roşu aprins: insuficienţă sanguină, temperatură, starea morbidă 
- semn de culoare roşie închisă: hiperlipidemie, temperatură vătămătoare 
- semn de culoare alb-cenuşie, rece la pipăit: umezeală patogenică
- pe partea interioară a ventuzei se formează picături de apă: această porţiune a trupului a fost umedă 
- pe locul urmelor au apărut clăbuc de apă, deci, în organism e umezeală ridicată. Dacă în clăbuc e apă cu sînge, aceasta indică existenţa temperaturii, umezelii şi toxinelor. 
- dacă pacientul are senzaţia de febră, o căldură care se extinde şi apoi confort, e senzaţie normală.

REFLEXOTERAPIE

Este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe ale organelor. Reflexoterapia este practica masarii anumitor puncte ale piciorului in scopul elibererii tensiunilor si tratarii bolilor.

 

Dezechilibrul energetic, toxinele acumulate in organe se manifesta si sub forma aglomerarilor in punctele reflexe corespunzatoare, a cristalelor (acidul uric, saruri,alte impuritati).

Prin masaj se faciliteaza circulatia sanguina si transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere.

MASAJ SHIATSU

Shiatsu este o tehnica de masaj de origine japoneza, care utilizeaza atingerea pentru a restabili circulatia energiei vitale (Qi), in zonele corpului in care aceasta este deficitara sau se gaseste in exces. Shiatsu consta in tehnici de aplicare de presiune cu degetele, dar si cu palmele, pumnii, coatele asupra unor puncte precise (punctele de acupunctura), situate de-a lungul meridianelor si care controleaza un organ sau o functie specifica a organismului. Cu alte cuvinte, este un tip de acupunctura fara ace.

In functie de dezechilibrul energetic, terapeutul va utiliza si alte tehnici (masaj, rotirea articulatiilor, stretching, vibrare) pentru a elimina blocajele, a stimula punctele slabe si pentru a activa fortele naturale de autovindecare. Avand radacini in medicina traditionala chineza, shiatsu concepe sanatatea (fizica, psihica si mentala) drept un intreg, in conformitate cu teoria despre Yin si Yang - cei doi poli ai energiei opusi, dar in acelasi timp complementari, legati de cele 5 elemente (lemnul, focul, pamantul,metalul si apa) care insufletesc si mentin toate formele de viata din univers.

Pe plan psihic, shiatsu da nastere unei senzatii de relaxare si unei stari de bine.

Prevenirea si intretinerea sanatatii constituie sintagmele-cheie ale filozofiei Shiatsu; fiinta umana are capacitati native si ancestrale care ii permit sa-si reechilibreze energiile, acestea putand fi stimulate si prin presiunile specifice tehnicii shiatsu.

Shiatsu se recomanda atat omului sanatos, dar care este preocupat de prevenirea aparitei unor boli, cat si celui bolnav. Numarul tratamentelor se stabileste in functie de fiecare individ in parte. Pentru afectiunile mai grave sau cronice se recomanda tratamente timp de cateva saptamani.

Eficienta tratamentului este direct proportionala cu atitudinea, conceptiile si stilul de viata, regimul alimentar, etc.

Shiatsu are rol analgezic, relaxant, tonifiant, de echilibrare.

Poate ameliora cu succes afectiuni ca:

•tendinitele;

•intinderile musculare;

•migrenele;

•durerile de gat si de umeri;

•sciatica, durerile de spate;

•durerile artitice (articulare);

•tensiunile musculare;

•nevralgiile, insomnia, nervozitatea;

•problemele menstruale;

•problemele circulatorii;

•problemele legate de stress;

•constipatia;

•anxietatea, oboseala cronica, stresul.

Tratamentele shiatsu sunt relaxante datorita presiunii aplicate bland. Intensitatea presiunii este ajustata in functie de persoana, astfel incat confortul sa fie maxim. Zonele tensionate pot fi usor dureroase in timpul tratamentului, insa dupa aplicarea presiunii durerea este mult ameliorata sau chiar eliminata.

Supranumit si Calea Echilibrului, Shiatsu completeaza fericit remediile medicinei moderne, precum fizioterapia, homeopatia, fitoterapia sau chiar psihoterapia, mentinand starea de sanatate prin unitatea si armonia ansamblului corp-spirit-inima.

Tratamentul se desfasoara cu pacientul asezat pe saltea. Nu se folosesc uleiuri sau creme de masaj, iar pacientul ramane imbracat.

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

Este o metoda cu ajutorul careia organismul este curatat de substantele care obstructioneaza sistemul imunitar, conducand la imbolnavire (substante absorbite din hrana, tutun, aer poluat, praf, medicamente, etc).

Aparatul folosit genereaza un flux de ioni pozitivi si negativ care rezoneaza cu organele corpului si accelereaza procesul natural de detoxifiere al organismului.

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne.

Picioarele se introduc intr-un recipient cu apa calduta si solutie salina.

Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza 30 de minute.

Rezultatul va fi o energie fizica si mentala reinnoita si o stare generala de bine.

VINDECARE RECONECTIVA

,, Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intra-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine.”  Dr. Eric Pearl

Vindecarea Reconectiva este o forma de vindecare aflata pentru prima oara pe planeta. Ea ne reconecteaza la totalitatea universului, dat fiind ca ne reconecteaza la deplinatatea fiintei noastre si a ceea ce suntem. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu insasi esenta noastra, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente de vindecare, ci, poate, prin intermediul unei benzi de frecventa cu totul noua.

Realitatea existentei acestei benzi de frecventa s-a facut simtita in mod clar, in practica si in laboratoarele de cercetare.

Vindecarea este o revenire la echilibru.

Orice problema de sanatate este o combinatie intre fizic, mental, spiritual, emotional. Vindecarea Reconectiva nu “trateaza” ceva anume. Pur si simplu revii la echilibru.

Prin participarea ta la aceste sesiuni, vei fi schimbat pentru totdeauna, functionand la o frecventa cu mult mai inalta decat oricand inainte si fiind acordat de ea.

Oxigenarea hiperbarică

Oxigenarea hiperbarică sau HBOT este o procedură fără complicaţii în care multe boli se dizolvă pur şi simplu.

Efectele antibacteriene ale terapiei neutropenică permit o luptă mai eficientă împotriva acneei şi să se eficientizeze rapid rezultatul tratamentului cu probleme de piele.
O vizită la camera de oxigen hiperbarică după liposucţie (chirurgie şi nechirurgie) vă permite să vă recuperati rapid de inflamatii şi să grăbiţi rezultatul final.
Oxigenarea hiperbarică reduce recuperarea timpului după intervenţia chirurgicală şi procedura de cosmetică invazivă. După cum au arătat cercetările, timpul de vindecare va fi redus la jumătate!

 

Ce beneficii avem in urma sesiunii în camerele noastre de presiune portabile?
• intarzie efectul de îmbătrânire;
• îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în toate ţesuturile şi organele, restabileşte microcirculaţia normală care este caracteristică tinerilor;
• pielea se îmbunătăţeşte vizual şi structural - cantitatea de colagen şi elastina revine la normal,
• imbunătăţirea structurii părului,
• eficacitatea tuturor procedurilor cosmetice efectuate este crescută;
• reducerea efectelor negative ale poluării aerului;
• recuperarea organismului după oboseală;
• rezistenta este tot mai mare;
• imbunătăţirea somnului;
• sistemul imunitar este consolidat;
• concentrarea şi atenţia sunt crescute;
• calmează sistemul nervos;
• competenţele de memorie sunt îmbunătăţite;
• imbunătăţirea absorbţiei de vitamine, minerale, aminoacizi, proteine şi alţi nutrienţi;
• regleaza dezechilibrul chimic în organism;
• stresul şi anxietatea sunt reduse;
• simptomele de sindrom premenstrual la femei sunt atenuate;
• organismul lupta eficient să scape de radicali liberi;
• elimină mahmureala;

• creşterea tonusului muscular